Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis verzending vanaf €99 | Betaal achteraf met Klarna

OVER ONS

Video door LUX film 

Draag jij ook zo graag trainingspakken? Dan delen we dezelfde passie! Ik kies dagelijks voor een comfortabel trainingspak, maar wel iets unieks met nadruk op draagcomfort, kwaliteit, en gemak. Denk aan comfortabele stoffen en handige ritsjes in zakken, een kenmerk dat vaak ontbreekt bij veel trainingspakken. Ik wil geen opvallende teksten, maar een stijlvol trainingspak. 

Het merk Frenky S is vernoemd naar mijn zoontje en staat volledig in het teken van de band tussen vader en kind. Mijn doel is ook andere vaders te inspireren meer tijd met hun kinderen door te brengen. Over 20 jaar zullen ze niet de cadeaus herinneren die je voor hen kon kopen door hard te werken. Ze zullen echter wel de tijd herinneren die je voor hen had.

In 2019 begon het idee te spelen om een kledinglijn van trainingspakken te ontwerpen. Ik verzamelde voorbeelden en maakte ontwerpen. Na ontvangst van veel samples was het in oktober 2022 eindelijk zover: de eerste kledinglijn werd gelanceerd en bleek een groot succes. Elke collectie, vanaf de eerste, was snel uitverkocht.