Voor 21:00 besteld = morgen in huis | Gratis verzending vanaf €99 | Betaal achteraf met Klarna

OVER ONS

 

vader en zoon kleding

Draag jij ook zo graag trainingspakken? Dan delen we dezelfde passie! Want ik loop het liefst elke dag in een comfortabel trainingspak rond. Maar dan wel in een stijlvol en trendy model natuurlijk. Bij Frenky S zie je mijn passie voor trainingspakken in elke productlijn terug. De webshop is vernoemd naar mijn zoontje en staat helemaal in het teken van de liefde tussen vader en kind.

 

Of je nu op zoek bent naar een casual look om dagelijks te dragen of een meer geklede outfit voor je werk; de trainingspakken van Frenky S bieden dé perfecte mix van stijl & comfort. Trainingspakken zijn meer dan kledingstukken. Ze zijn een expressie van wie je bent en hoe je je voelt. In onze webshop vind je niet alleen geweldige trainingspakken voor trotse vaders, maar ook voor kinderen en baby's. Zo komen jij en je zoon of dochter superstijlvol voor de dag in een matching outfit.

 

In 2019 begon daarom bij mij het idee op te spelen om een trainingspakken kledinglijn te ontwerpen. Mijn favoriete stijl was jaren 70/80, in die stijl ben ik voorbeelden gaan opslaan en ontwerpen gaan maken. Mijn doel was om iets unieks op te zetten waarbij draagcomfort, kwaliteit en gemak het belangrijkst zijn. Denk aan comfortabele stoffen en ritsjes in zakken waar het bij andere trainingspakken vaak ontbreekt. Geen schreeuwende teksten, maar een classy trainingspak.

December 2020 kwam mijn allergrootste droom uit, mijn vriendin was zwanger! Dit betekende wel dat mijn trainingspakkenkamer plaatst moest maken voor een babykamer. Dit deed ik uiteraard met liefde! Mijn vriendin stelde voor wat pakken weg te doen, maar ik besloot de zolder om te toveren tot nieuwe trainingspakkenkledingkast.

  

De enne vader kijkt er naar uit met zijn zoon te gaan voetballen, de andere vader om zijn dochter naar paardrijles te brengen. Het beeld dat ik voor ogen had was: Matching trainingspakken! Vanaf het gelukkige zwangerschapsnieuws ben ik het internet gaan afspeuren naar matching trainingspakken voor vader en zoon. Tot mijn grote verbazing was er niet veel te vinden.

 

Uiteraard was het wel mogelijk om van bekendere merken een volwassen maat en een baby maat te bestellen, maar over het algemeen kon dit niet op éénzelfde website. Het jasje moest bij webshop A worden besteld, de broek bij webshop B en de babymaat weer bij een ander. Vaak waren de kleuren niet exact hetzelfde of was iets uitverkocht.

 

Vanuit deze behoefte is het concept van mijn eigen trainingspakkenlijn samengekomen met mijn allergrootste droom, namelijk mijn wens om vader te worden en matching outfits te kunnen dragen. Na een marktonderzoek kwam ik tot de conclusie dat meer vaders deze wens hadden maar dat het gewoon te veel gedoe was om voor vader en zoon een matching outfit te bestellen bij één website.

 

De Frenky S mini-me collection is vernoemd naar onze zoon Frenky. Dit was het antwoord op mijn persoonlijke behoefte en dat van veel andere vaders. De visie van ons merk is om een platform aan te bieden waar vaders simpel op één pagina een matching outfit voor zichzelf en hun zoon kunnen bestellen.