Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis verzending vanaf €99 | Betaal achteraf met Klarna

VERZENDEN & RETOUR

Verzenden

Verzending bij een order boven de €99 is gratis. Vandaag voor 21:00 besteld is de volgende werdag in huis. De verzending van uw bestelling is bij ons erg belangrijk en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan. 

Voor bestellingen onder de €99 rekenen wij €7,65 verzendkosten. 

Uw bestelling wordt verzonden met postnl. 

Retour

Indien een product niet bevalt kan het binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Je kunt een retour gemakkelijk zelf regelen via deze link.

LET OP: Indien kledingstukken als set worden verkocht kunnen deze enkel als set worden geretourneerd. Wij accepteren alleen retour zendingen indien de kleding ongedragen is, ongewassen, met originele labels en in de originele verpakking.

De retour zending moet binnen 14 dagen na ontvangst terug gestuurd worden. Indien wij de bestelling niet binnen 21 dagen retour hebben ontvangen dan brengen wij 25% herbevoorradingskosten in rekening. Dit is mogelijk tot 28 dagen na ontvangst. Retour zendingen buiten deze termijn kunnen niet meer worden geaccepteerd. 

Wij hebben ervoor gekozen om ons budget volledig in te zetten op de kwaliteit van onze producten, snelle levering en gratis verzending boven de €99. Om deze reden zijn de retour kosten voor eigen rekening.